Piknik 2019

DRUŽINSKI PIKNIK BLOČANOV iz rodbine Drobnič bo

enkrat v letu 2019 

NAMEN:

Torej namen piknika je, da se srečamo vsi družinski člani in preživimo nekaj uric (kolikor si vsak lahko vzame) v prijetni družbi in klepetu.

ORGANIZACIJA:

Piknik organizira spodaj podpisani skupaj in s pomočjo svojih bratrancev in sestričen. Torej vabljeni je celotni Bločanov rod, vabljeni vsi skupaj z vsemi družinskimi člani (starimi in mladimi) s svojimi življenjskimi sopotniki in lahko tudi z prijatelji.

KRAJ PIKNIKA:

Bo v okolici Ljubljane ali kjer koli drugje če se najde primerni prostor (še vse odprto nič nismo še našli- računamo na pomoč predloge.

ČAS PIKNIKA:

Nedelja od 12 ure dalje pa do zaključka. (čas za pripravo kosila lahko porabimo skupaj)

HRANA PIJAČA:

Poskrbeli bomo za osnovno prehrano udeležencev. Torej meso – jedi iz žara. Kruh.

Pijača: Pivo (Union, Zlatorog) Radler in brez alkoholne pijače (predlagajte kaj) ter voda.

Za vegi in ostale druge posebne specialne skupine jedcev NE BO POSKRBLJENO.

Še vedno pa velja, da udeleženci samo poskrbijo za posebne dietne in ostale primere, kako zelenjavo in pa sladice prigrizki. Seveda računamo, da vsak prinese malo več, da bo za vsakega dovolj.

UDELEŽBA:

Idealno, bi bilo da vsak javi svojo udeležbo ali neudeležbo. Torej rok za prijavo oz. potrditev prisotnosti (vsaj okvirno) je 1.9.2018

Vse nepričakovane, nenadne težave, obveznosti so opravičljive.

Sporočite ime in št udeležencev. Na tel ali sms 031 691 657 ali mail info@drobnic.com

PROGRAM:

Program aktivnosti piknik so v rokah udeležencev, bomo pa če bo vreme dopuščal pripravil vsaj en o družabno igro v naravi. Ostalo predlogi.

Lahko tudi ostale podatke kot so leto rojstva in pa točen naslov. Če se sprašujete zakaj je lepo če so ti podatki nekje znani in če kdaj kdo koga rabi išče lahko to pogleda povpraša. Torej vse je namenjeno samo temu, da se lažje najdemo srečamo.

Objavljeno 12-06.2018

Aleš

Zaenkrat še nič novega še vedno sem brez službe prihodkov avtomobila prevoza možnosti da kaj organiziram tako da je vse odvisno od pomoči ostalih.